2025 Model Mercedes Tır Tanıtımı

2025 model Mercedes TIR tanıtımı ve videosu genel özellikleri bu yazımızdan yer almaktadır. Sizlerde Mercedes markasıyla ilgileniyorsanız kaçırmayın.

2025 yılında satışa sunulması planlanan Mercedes TIR 2025 seri kamyonun ilk çizim tasarımları ve videosu piyasaya sürüldü. Çalışmaları yoğun hızla devam eden bu araç türü, 2025 yılından önce de satışa sunulmayacak.

2025 model Mercedes TIR nakliye işi ile uğraşan Dünya üzerinde isim yapmış olan firma temsilcileri, fuarlara katılarak bu aracın incelenmelerine ve özelliklerine de yoğun rağbet gösterdi. Mercedes markası her zaman tır ve kamyon pazarında akla gelen ilk isimlerden birisi olduğundan ötürü bu kamyon türü ile alakalı da oldukça fazla bir satış oranı elde edecek gibi görünüyor. Fiyat konusunda henüz bir bilgi verilmez iken daha 6 senelik bir çalışma olacağı ve araçla beraber Dünya’da ki “kamyon” algısının değişebileceği pek çok özellikte bu tasarıma eklenecek.
2025-mercedes-tir-garaja-girerken

2025 Model Mercedes TIR’da ne gibi yenilikler olacak?

Uzaktan kumanda ile yönetilmesinin yanı sıra artık sürücüsüz bir araç kullanımı olacağı söyleniyor. Artık sürücüler araç giderken dinlenebilecekler, oto rota ile beraber de aracın gidişatını sağlayabilecekler. Bunun yanı sıra tablet ve bilgisayar başından da aracın sürüşü gerçekleşebilecek. Motor gücü ve hacmi konusunda da kamyonlara daha önce hiç uygulanmamış bir yüksek giriş bekleniyor. Panel yönetimleri, dış görünümü ve tasarımı da harika! Şimdiden birçok firma heyecanlanmaya başladı. Kolları sıvayan Mercedes yetkilileri de tasarımın daha çabuk bitmesi adına da çalışmalarına devam ediyor. Bakalım tasarım 6 sene sonra dünyamıza geldiği zaman ne gibi değişiklikler ortaya çıkacak?

2025 Mercedes TIR Videosu

Videoda da izleyeceğiniz gibi 2025 Model Mercedes TIR’ın içi inanılmaz derecede geniş ve konforlu. Sadece bir tabletle yönetimi sağlanabilen arabada istediğiniz gibi yaşayabiliyorsunuz. Otomatik pilot özelliği sayesinde şerit takip sistemiyle güçlendirilmiş ve hız sabitleyicisi de sanırım entegre edilmiş. Hepsi bir araya gelince uçak mı kullanıyorsunuz yoksa arabamı tahmin edilmez.

Dış görünümü özellikle çok hoşumuza gitti. Renginin gri olması ve önünde yanan led paneller sanki araba konuşuyor etkisi vermektedir. Tabi haliyle Mercedes markasından kesinlikle böyle bir hamle beklenirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir