2020 BMW X4

2020 BMW X4 fiyatı, sahibinden, özellikleri ve yorumlarını merak edenler için hazırlanmış makalemiz. BMW X4 sahibi olmak isteyenler için önemli bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Aracın çıkmasıyla beraber test etme fırsatı bulmuş 30 yıllık otomobil sektörü yazarının makalesini Türkçe’ye çevirerek sizlerle paylaşacağız.

2020 model BMW X4 M yeni tasarımı kambur stil ve çömelmiş bir duruşa sahip olduğu bilinmekte. 2020 model SUV kasalar arasında en hızlısı ve çeviği olduğunu da belirtmeden edemeyiz. Dış görünüşü daha çok hatchback kasayı andırmasına rağmen M konseptinin en hızlısı diyebiliriz.

Yaklaşık 2000 kiloluk bir dev olmasına rağmen 60 mile yani 96,5 metreye sadece 3.3 saniyede çıkabilmektedir. Diğer araçlarla kalkış hızında (Mercedes GLC 63 S ve Alfa Romeo Stelvio,) karşılaştırıldığında çok farklı bir şekilde önde olmaktadır. Yani buda demektir ki X4′ e bindiğinizde kırmızı ışıkta sizinle kalkmak isteyen hiç bir otomobil olamaz. Olursa da rahatlıkla boyunun ölçüsünü tank gibi bir arabayla verirsiniz.

2020 BMW X4 Sahibinden

2020 BMW X4 İç Dizaynı

Yeni SUV kasa otomobilin kokpit tasarımı siyah ağırlıklı olmaktadır. Aşağıda ki fotoğraflar biraz kalitesiz olsa da büyük bir ekranı rahatlıkla görebiliyoruz. Çoğu 2020 yılında çıkan araçlarda klimasına kadar dokunmatik olabilmektedir. Ancak BMW kalitesinde ki bu arabada neden dokunmatik sistem az kullanılmış çözemedik. Direksiyon, vites, ön panel, hız göstergesi ve koltuk tasarımları çok hoş olmasına rağmen, teknoloji yönünden çok az geride olabilir. BMW firması tarafından daha net fotoğraflar paylaşıldığı ve aracın resmi tanıtımı yapıldığı zaman bu bilgiye net bir şekilde ulaşabileceğiz. Net fotoğraflar yerine sizler için sitemizin en alt kısmında video paylaşıyoruz. Orada FULL HD kalitesinde arabanın iç görüntüsüne ulaşabilirsiniz.


2020 BMW X4 Fiyatı ve Özellikleri

Şu anda Türkiye’de ve Dünya’da satışa çıkmadığı için lansman fiyatları dahi yayınlanmamıştır. Yurt dışında 80.000$’ın üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Türkiye’mizde iste yakın gelecekte öğrendiğimizde buraya yayınlayacağız.

Yeni BMW X4 SUV kasa, 2993cc motora sahip olup 503 beygir motor gücüne sahiptir. 8 ileri otomatik vitesi bulunmakta ve 442 tork itiş gücüne sahiptir. 442 torku okuduktan sonra yaklaşık 100 metreyi neden 3.3 saniyede vardığını anlayabiliyoruz.

Fotoğrafları

2020 BMW X4 Sahibinden ve Yorumları

Yeni araba Türkiye’de satışa sunulmadı ancak sahip olmak isteyenler ve kullananların yorumlarını merak edenler oldukça fazla bizde bu yüzden yakın zamanda araç hakkında bilgi edinen şoförlerden tecrübelerini bizimle sitemizin altında bulunan yorum kısmında paylaşmalarını rica ediyoruz.  Böylece henüz satın almayan kişiler tarafından SUV hakkında kullanıcı görüşlerine ve tecrübelerine sahip olabilirler.

Tanıtım Videosu

Dilerseniz Türkiye’de satışa sunulan ve lansman fiyatı belli olan 508 için burayı tıklayabilirsiniz.

Kaynak olarak biraz burayı kullandık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir